PUBLIEK- PRIVATE SAMENWERKING

Asperre is een publiek-private samenwerking tussen IGEMO en de TM Papenhof 2, bestaande uit Willemen Real Estate en Willemen Construct.

De nieuwe woonsite wordt ontwikkeld in opdracht van Igemo en bestaat uit een divers aanbod van 21 duurzame gezinswoningen.

Woonproject Asperre wordt getypeerd door een aanzienlijke architecturale kwaliteit. De door IGEMO vooropgestelde kwaliteitseisen liggen zeer hoog. Het uitgangspunt is dat de woningen duurzaam en laag energetisch zijn én dat de prijszetting gewaarborgd is.

IGEMO is een streekintercommunale met een ruime dienstverlening. IGEMO heeft tot doel haar werkingsgebied op een duurzame manier te ontwikkelen. Dit gebied bevat Berlaar, Bonheiden, Bornem, Duffel, Putte, Puurs, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver en Willebroek Mechelen en Lier.

WILLEMEN REAL ESTATE biedt haar klanten als projectontwikkelaar een kwalitatief afgewerkt woonproject tegen een competitieve prijs, met begeleiding en werfbezoeken tijdens het bouwproces. Het streven naar een duurzame toekomst is onze topprioriteit. Rust en omgeving zijn trefwoorden die voor ons perfect passen in een aangename landelijke of binnenstedelijke omgeving.

WILLEMEN CONSTRUCT is hoofdaannemer van allerlei types van gebouwen; gemengde projecten, kantoren, residentiële gebouwen en algemene utiliteitsgebouwen. Gaande van eenvoudige tot de meest complexe constructies. De hoofdactiviteit is dan ook het oprichten van volledig afgewerkte nieuwbouw- of renovatieprojecten.

Laat je betoverEn door het nieuwbouwproject Asperre

Scroll naar boven