Project

Asperre staat voor uniek en duurzaam wonen in Mechelen

Groene en kindvriendelijke omgeving

Focus op duurzaamheid

Unieke locatie dicht bij stad Mechelen

Kwalitatieve, hedendaagse architectuur

Private tuin met fietsenberging

Ondergronds parkeren

Groene en kindvriendelijke omgeving

Altijd al willen wonen in een gloednieuwe, rustige buurt met zicht op groen? Omringd door de rust van het park Papenhof, wordt ontsnappen aan de drukte van de stad een kinderspel. 

De site van het nieuwbouwproject bestaat uit meerdere speelruimtes die kindvriendelijk aangelegd zijn. Daarnaast is er amper doorgaand verkeer door de autoluwe straten.  Met het park Papenhof naast de deur, is het ook veilig en groen spelen voor de kinderen.  

Focus op duurzaamheid

Met aandacht voor hernieuwbare en groene energie. Wie kiest voor een bijna energie neutrale (BEN) woning, draagt ook bij aan een duurzame woonomgeving. Binnenshuis zorgen de doorgedreven isolatie, vloerverwarming en een goed ventilatiesysteem voor een lage energiefactuur.

Ook rondom het huis worden er slimme keuzes gemaakt om de natuur zo min mogelijk uit te putten. De daken van de eerste verdieping van de woningen zijn uitgerust met een groendak en die van de tweede verdieping worden ingezet voor zonnepanelen. Het regenwater wordt opgevangen voor groenonderhoud.  

Unieke locatie

Geniet je van comfort en alle praktische faciliteiten op fiets- en wandelafstand? Op slechts 10 minuten fietsen sta je in hartje Mechelen. Een uitgebreid netwerk van buslijnen zorgt voor een snelle verplaatsing naar de binnenstad of het werk. Ook het treinstation Mechelen-centraal en Mechelen-Nekkerspoel of de oprit van de E19 zijn vlot bereikbaar. 

KWALITATIEVE, HEDENDAAGSE ARCHITECTUUR

Alle woningen worden ontworpen in een hedendaags en tijdloos design met een praktische indeling en hoog wooncomfort. Het aantal dragende wanden in de woning worden beperkt om de flexibiliteit van de indeling te vergroten. Creëer binnen grote, open ruimtes met een riante lichtinval en een fraai uitzicht op groen.

De buitengevels worden afgewerkt met pleisterwerk in warme grijstinten. De tint en textuur van het pleisterwerk kan variëren per woning. Hierdoor kent iedere woning een eigen identiteit, dat bijdraagt tot een variërend straatbeeld. 

PRIVATE TUIN MET FIETSENBERGING

Ben je een stadsmus, maar kom je ook graag tot rust in eigen tuin? Alle woningen zijn voorzien van een ruime zuidgeoriënteerde tuin zodat je in de zomer lang kan genieten van de middag- en avondzon op je terras. Een mooi stukje perceel dat bijdraagt aan een groene omgeving voor de kinderen. 

Verder heeft elke tuin een private fietsenberging bereikbaar via een tuinpad. De fietsenberging biedt plaats voor minimaal vier fietsen. 

Ondergronds parkeren

De auto parkeer je in de ondergrondse parkeergarage. Elke woning beschikt over een private parkeerplaats, uitgerust met een stopcontact dat traag laden van elektrische wagens mogelijk maakt.  Wagens verdwijnen onder de grond, waardoor er bovengronds een verkeersluwe omgeving ontstaat met een groen uitzicht.

Maak nu een afspraak en ontdek wat asperre te bieden heeft

Scroll naar boven